Ο Επίσκοπος Θεσπιών Παύλος στον Αρχιερατικό Εσπερινό του Αγίου Χαραλάμπου ΒΙΝΤΕΟ,Φωτογραφίες

Πρώτη Ποιμαντική επίκεψη Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Θεσπιών κ.Παύλου για τον εορτασμό του Αγίου Χαραλάμπου στις Θεσπιές.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέσθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου ο Μέγας Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους στον πανηγυρίζοντα  Ιερό Ναό των Θεσπιών, κατά το οποίο χοροστάτησε, ευλόγησε τους άρτους ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ.Παύλος.

Το απόγευμα της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Θεσπιών τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Θεσπιών κ. Παύλου, συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Γεωργίου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος καλωσόρισε τον Θεοφιλέστατο κ. Παύλο στην πάλαι ποτέ διαλάμψασα Επισκοπή Θεσπιών, της οποίας τον τίτλο φέρει ο κ. Παύλος

Το θείο λόγο κήρυξε ο Θεοφιλέστατος κ. Παύλος, ο οποίος επίσης εξέφρασε την αγάπη και τον σεβασμό του προς τον Αρχιεπίσκοπο κ.Ιερώνυμο,τον Σεβασμιώτατο κ. Γεώργιο και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους 700 ηρωικούς Θεσπιείς.

Το πρωί τoυ Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Παύλος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ως άνω Ιερό Ναό.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Παύλος (κατά κόσμον Γεώργιος Κίτσος) γεννήθηκε στη Χρυσούπολη Καβάλας το 1967. Πέρασε τα πρώτα παιδικά του χρόνια στο Οέλντε της Γερμανίας και τα υπόλοιπα στη Χρυσούπολη όπου ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του.

Είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στο Κανονικό Δίκαιο. Σπούδασε Νομική και έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Δίκαιο της Ευρωπαικής Ένωσης. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας και του Ελληνικού Πολιτισμού και έχει λάβει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Δημιουργική Γραφή. Γνωρίζει την αγγλική και την ιταλική γλώσσα.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ που ακολουθεί

Σχετικά